1.733,33 lei

Puncte bonus: 113.00

Disponibilitate:
In Stoc
Cod produs:
1000

Share

Descriere

Trandafirul este probabil una dintre cele mai cunoscute și mai iubite flori a cărei frumusețe a fascinat de-a lungul timpului omenirea, dovadă numeroasele legende. Nu se știe cum a apărut trandafirul, dar cu siguranță a apărut înainte de popularea planetei. Dintotdeauna s-a considerat că petalele de trandafir au puteri magice. A fost folosit în medicină, farmaceutică, cosmetică, alimentație... Datorită particularității sale aproape magice de a crea un mediu intim, șarmant și elegant, grădinile în care această plantă unică nu este prezentă și căreia i se alătură epitetul de regina florilor, sunt foarte rare.
Din petale de trandafir, distilate la aburi, se obține cel mai prețios și indubitabil cel mai scump ulei esențial din lume, al cărui preț depășește de secole prețul aurului. Eflorescența trandafirilor durează doar 30 de zile iar petalele se culeg exclusiv manual, în zori, pentru că o dată cu răsăritul soarelui cantitatea de ulei scade considerabil.
Lista acțiunilor terapeutice ale uleiului de trandafir este foarte lungă și pur și simplu fantasctică! Vom menționa doar câteva particularități. Uleiul de trandafir echilibrează PH-ul și funcțiile pielii, stimulează circulația și procesele metabolice din celule. Are un efect excepțional asupra pielii obosite, iar acțiunea sa antiseptică îl face ideal pentru tratarea infecțiilor generate de virusuri, ciuperci și bacterii rezistente la antibiotice mai ales în cazul unui ten sensibil. Asigura un tonus perfect pielii, îi redă senzualitatea, detoxifiază, calmează, reduce ridurile existente, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii...
Grație acțiunii sinergice accentuate cu celelalte componente echilibrate cu grijă, și tehnologiei unice de producție, acțiunea pozitivă a uleiului de trandafir din compoziția Hemel Red Magic crește considerabil.Michel Lavabré, unul dintre cei mai renumiți cunoscători ai uleiurilor esențiale și aromaterapeutice, precizează: “Dacă aveți fericirea să posedați ulei eteric de trandafir îl puteți utiliza sub orice formă. Este cu siguranță unul dintre cele mai curative produse.” 


1. Stimulează irigarea sanguină a pielii ceea ce are drept rezultat eliminarea eficientă a toxinelor, o mai bună absorbție la nivel celular a materiilor nutritive (trandafir, lavandă, atemisie, rozmarin, siminoc...)

2. Efectul protector

  • Protecția împotriva radiațiilor UV (unt de cacao, ceară, morcov);
  • Acțiune antioxidantă - distruge radicalii liberi care afecteză celulele epiteliale (trandafir, siminoc, rodie...);
  • Protecția împotriva efectelor nocive externe.
3. Efect de regenerare și revitalizare a colagenului care are drept rezultat aspectul neted și tineresc al pielii (trandafir, coenzima Q10, artemisie, siminoc...);

4. Efectul nutritiv - alimentarea directă a pielii cu materii nutritive pe altă cale decât prin intermediul circulației sanguine (trandafir, măsline, soia, rodii, jojoba, avocado).